Ce tip de servicii te intereseaza?

Constructii civile

Suntem o echipa specializata in constructii civile, oferind servicii complete de la proiectare pana la finalizarea proiectului. Indiferent daca doriti construirea unei case, a unui bloc de locuinte sau a unei cladiri destinate utilizarii civile, suntem aici pentru a va ajuta sa va realizati visul. Avem o vasta experienta in domeniu, astfel ca va putem oferi cele mai bune solutii si sfaturi pentru a face ca proiectul dumneavoastra sa fie un succes. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a va ajuta in fiecare etapa a proiectului, de la conceptie si proiectare, pana la executie si finalizare. Contactati-ne astazi pentru a afla cum va putem ajuta sa va construiti viitorul!

Amenajari interioare

Oferim servicii complete de amenajari interioare, care includ tencuieli mecanizate pe baza de ciment si ipsos, glet mecanizat si manual, vopsiri lavabile sau emailuri, montaj de gresie si faianta, parchet laminat si montaj de usi si geamuri. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa va ajute sa creati un interior frumos si functional, cu finisaje de inalta calitate si o atentie deosebita la detalii. Contactati-ne astazi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra si pentru a afla cum va putem ajuta sa va transformati casa intr-un spatiu care sa va reflecte personalitatea si stilul de viata.

Izolatii termice

Compania noastră este specializată în izolații termice pentru clădiri, oferind o gamă largă de servicii care includ:

  1. Izolații termice cu polistiren expandat sau extrudat – Aceste tipuri de izolații termice sunt foarte populare datorită dimensiunilor lor mici și proprietăților lor de izolare termică excelente. Utilizăm materiale de calitate superioară pentru a asigura o izolație termică de înaltă calitate și durabilitate pe termen lung.

  2. Izolații termice cu vată bazaltică – Vată bazaltică este un material natural, non-toxic și durabil, care are o capacitate excelentă de izolare termică. În plus, această metodă de izolare termică este foarte eficientă în ceea ce privește reducerea zgomotului și îmbunătățirea acusticii.

  3. Izolații termice cu vată minerală – Vata minerală este un alt material de izolare termică popular, care este făcut din materiale naturale precum sticla și roca vulcanică. Această metodă de izolare termică este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce pierderile de căldură, iar materialele utilizate de compania noastră sunt de calitate superioară și respectă cele mai stricte standarde de mediu și siguranță.

  4. Hidroizolații pentru terase – Hidroizolațiile pentru terase sunt esențiale pentru a preveni infiltrarea apei în clădiri și pentru a preveni apariția mucegaiului și a igrasiei. Compania noastră oferă o gamă largă de soluții de hidroizolare pentru terase, adaptate nevoilor dvs. specifice și în conformitate cu cele mai bune practici în domeniu.

  5. Hidroizolații pentru fundații – Hidroizolațiile pentru fundații sunt importante pentru a proteja fundațiile clădirilor de infiltrarea apei și pentru a preveni deteriorarea acestora. Compania noastră oferă soluții de hidroizolare pentru fundații, adaptate nevoilor dvs. specifice și în conformitate cu cele mai bune practici în domeniu.

Instalatii electrice

Compania noastră oferă si o gamă largă de servicii de instalatii electrice, care includ:

  1. Tablouri de siguranțe – Tablourile de siguranțe sunt esențiale pentru a proteja rețeaua electrică a clădirii dvs. și pentru a preveni suprasarcinile și scurtcircuitele. Compania noastră oferă tablouri de siguranțe de înaltă calitate și personalizate, adaptate nevoilor specifice ale clădirii dvs.

  2. Circuite electrice – Instalarea circuitelor electrice este o componentă esențială a sistemului electric al clădirii dvs. Compania noastră oferă soluții de circuite electrice personalizate, adaptate nevoilor dvs. specifice și în conformitate cu cele mai bune practici în domeniu.

  3. Accesorii electrice – Accesoriile electrice sunt esențiale pentru buna funcționare a sistemului electric al clădirii dvs. Compania noastră oferă o gamă largă de accesorii electrice de înaltă calitate și fiabile, precum prize, întrerupătoare și alte accesorii necesare pentru a asigura o funcționare optimă a sistemului electric.

  4. Instalații complete tensiune joasă – Instalațiile complete de tensiune joasă sunt esențiale pentru asigurarea unei distribuții eficiente a energiei electrice în clădirea dvs. Compania noastră oferă soluții complete de instalare a sistemelor electrice de tensiune joasă, adaptate nevoilor specifice ale clădirii dvs. și în conformitate cu cele mai bune practici în domeniu.

Instalatii sanitare

Compania noastra ofera o gama completa de servicii de instalatii sanitare, care acopera toate aspectele necesare pentru a asigura confortul si functionalitatea in locuinta sau in orice alt tip de cladire. Oferim solutii personalizate pentru fiecare proiect si garantam o calitate inalta a lucrarilor noastre.

Serviciile noastre includ bransamente stradale, proiectare si instalare de sisteme de apa si canalizare interioare, instalare de sisteme de incalzire cu radiatoare sau in pardoseala, montare de centrale termice, precum si alte servicii necesare pentru instalatii sanitare de inalta calitate. Echipa noastra de profesionisti lucreaza cu atentie la detalii si la cerintele clientilor, pentru a asigura cele mai bune rezultate si pentru a satisface cele mai exigente cerinte.

Constructii de lemn

Compania noastra ofera servicii complete de constructii de lemn, specializate in realizarea de cabane si filigorii. Fie ca doriti sa construiti o casa de vacanta sau o cabana in mijlocul naturii, echipa noastra de profesionisti va poate ajuta sa realizati proiectul dorit.

Lucram cu cele mai bune materiale de constructii de lemn, folosind tehnici moderne de constructie, pentru a asigura calitatea si durabilitatea lucrarilor noastre. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, va oferim solutii personalizate, care sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor nostri.

Cabanele si filigorii noastre sunt construite cu atentie la detalii, cu un design atragator si un aspect rustic. De asemenea, oferim si servicii de proiectare, pentru a va ajuta sa alegeti designul si configuratia potrivita pentru proiectul dumneavoastra.

Pardoseli

Compania noastra ofera servicii complete de pardoseli, specializate in realizarea de pardoseli industriale elicopterizate cu quartz sau rasini epoxilice, sape elicopterizate semiuscate si pavaje. Fie ca doriti sa acoperiti o zona industriala, o hala de productie sau o suprafata comerciala, echipa noastra de specialisti va poate ajuta sa realizati proiectul dorit.

Folosim cele mai bune materiale si tehnologii moderne pentru a crea pardoseli durabile si rezistente la uzura si trafic intens. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, va oferim solutii personalizate, adaptate la cerintele si specificatiile dumneavoastra.

Pardoselile noastre elicopterizate cu quartz sau rasini epoxilice ofera un aspect modern si atractiv, fiind ideale pentru mediile industriale si comerciale. Sapele elicopterizate semiuscate reprezinta o solutie eficienta si accesibila pentru acoperirea suprafetelor interioare. De asemenea, oferim si servicii complete de pavaje, care pot fi utilizate in exterior sau in interior, fiind ideale pentru acoperirea trotuarelor, a curtilor sau a gradinilor.

Servicii de excavatie

Bine ați venit la serviciile noastre de excavare și transport de agregate și pământ! Suntem o companie specializată în excavare și transport și oferim o gamă largă de servicii pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Serviciile noastre de excavare includ utilizarea miniexcavatoarelor cu senile de 1 to și 2.7 to și a buldoexcavatoarelor de 8 to, pentru lucrări de dimensiuni mici și medii, cum ar fi sapaturi, excavatii santuri, bransamente, decopertări sau săparea fundațiilor.

În plus, oferim și servicii de transport pentru agregate și pământ, utilizând autobasculante de 1 – 3 mc și de 18 mc. Acestea sunt ideale pentru transportul de materiale grele sau voluminoase, precum pietriș, nisip, pamant sau alte agregate.

Toate serviciile noastre sunt executate de personal calificat și cu experiență în domeniu, iar echipamentele noastre sunt întotdeauna întreținute și verificate periodic pentru a asigura eficiență și siguranță.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA